Laatste nieuws

EL PASTEL WEER OPEN

Ook El Pastel heeft haar deuren tijdelijk moeten sluiten in verband met de gevolgen van het Corona virus. Gelukkig zijn we weer open, weliswaar met de bekende beperkingen, maar toch.. Sinds 1 juni kun je weer bij ons terecht.

Het is duidelijk dat de gedwongen sluiting een zware wissel heeft getrokken op onze financiële huishouding. In samenwerking met o.a. Gifty hebben we daarom de cadeaubon geïntroduceerd. Middels deze waardebon heb je de mogelijkheid om ons te steunen, en meteen een leuk cadeau voor een relatie of voor jezelf ;-). Altijd leuk om te genieten van een vooruitbetaald uitje… Klik op het icoontje rechtsonder voor alle info.

Zo rond de jaarwisseling maakten we voorzichtig een balans op. En stiekem waren we best trots op wat er in het eerste half jaar al bereikt is. El Pastel heeft zijn eigen sfeer weten te creëren, en een groeiende groep vaste gasten weet ons regelmatig te vinden. 

Niet in de laatste plaats door onze activiteiten: elke laatste woensdag van de maand een huisgemaakte pubquiz, elke keer weer gezellig!

Voor de diepgang tekende onze “buurvrouw” Anneke Meiners, die maandelijks zgn. koffietafel-lezingen hield. En ze staat alweer te popelen om de draad op te pakken, hierover spoedig meer..

Bovendien hadden we elke 2 weken op de zondagmiddag live muziek! Tot nu toe hebben we al diverse stijlen mogen beluisteren: van jazzy tot singer/songwriter, van soul tot americana. Er kwam o.a. ook Portugese fado aan bod, en er werd zelfs tango gezongen, in het Fries nog wel! We moeten even aankijken hoe en of de zaken gaan aantrekken, maar we hebben in ieder geval op 19 juli alweer mooie live muziek.

Hou dus de agenda in de gaten. Of laat je verrassen, kan ook leuk zijn!