Laatste nieuws

TIJDELIJK GEEN EL PASTEL

Ook El Pastel heeft haar deuren tijdelijk moeten sluiten in verband met de gevolgen van het Corona virus.

Het is duidelijk dat dit een zware wissel trekt op onze financiële huishouding. In samenwerking met o.a. Gifty introduceren we daarom de cadeaubon. Middels deze waardebon heeft u nu de mogelijkheid ons te steunen, en bovendien vast een voorschotje te nemen op nieuwe gezelligheid in El Pastel. Klik op het icoontje rechtsonder voor alle info.

Wij wensen iedereen sterkte met hetgeen hij of zij meemaakt en verheugen ons op een spoedig weerzien!

 

Zo rond de jaarwisseling maken we voorzichtig een balans op. En stiekem zijn we best trots op wat er in de eerste paar maanden al bereikt is. El Pastel heeft zijn eigen sfeer weten te creëren, en een groeiende groep vaste gasten weet ons regelmatig te vinden. 

Niet in de laatste plaats door onze activiteiten: elke laatste woensdag van de maand is er een huisgemaakte pubquiz, elke keer weer gezellig!

Voor de diepgang zorgt onze “buurvrouw” Anneke Meiners, die maandelijks zgn. koffietafel-lezingen houdt. 

En we hebben elke 2 weken op de zondagmiddag live muziek! Tot nu toe hebben we al diverse stijlen mogen beluisteren: van jazzy tot singer/songwriter, van soul tot americana. En in het nieuwe jaar komt o.a. ook de Portugese fado aan bod, en er wordt zelfs tango gezongen, in het Fries nog wel!

Hou dus de agenda in de gaten. Of laat je verrassen, kan ook leuk zijn!

 

mde